DERMAPEN 4

Nya Dermapen4-pennan är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar.

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess och kolagen stimulering samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Efter varje Dermapen-behanding lägger vi på en svalkande ansiktsmask för att lugna huden och slussa in ännu mer produkter efter behandlingen. Masken har en kylande effekt och är en skön avslutning på behandlingen.

En Dermapen4-behandling kan alltid kombineras med kemisk peeling eller PRX-T33, vid samma behandlingstillfälle.

Direkt efter Dermapen4-behandlingen läggs Uber Peel på med en unik sammansättning av syror, som verkar vitaliserande och stabiliserar din hud, korrigerar små fel såsom pigmenteringar, stora porer och ger huden ett allmänt jämt och fräscht intryck.

En Dermapen-behanding kan även genomföras på knottrig hud på exempelvis armarna/axlarna.Huden där är lite tjockare och vanliga krämer räcker ofta inte hela vägen. Dermapen4 rengör så djupet och stimulerar hudens egna kollagenproduktion vilket ger den mer lyster och fukt. För att förbättra effekten av behandlingen bjuder vi alltid på 10 minuter med LED-masken efter behandlingen.

Hur ofta?

En kur består av 3-6 behandlingar.

Tidsåtgång?

60min

Microneedling-behandlingar används framförallt för att behandla följande indikationer:

– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acne och acneärr
– Förstorade porer
– Pigmenteringar
– Vitiligo
– Olika ärr
– Håravfall
– Hårväxtstimulering

KONTAKTA OSS

ADRESS

Slottsvillan Privatklinik

Slottsvägen 3g 39233 Kalmar

KONTAKTA

dermastudiokalmar@gmail.com

BESÖK OSS